Gratis Verzending door België
Breed Assortiment
Veilig Betalen
Bestellen

Transportfietsen Heren

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Transportfietsen

Een transportfiets is een fiets die speciaal bedoeld is voor het vervoer van goederen. Vrijwel vanaf het begin van de ontwikkeling van de fietsen zijn er transportfietsen gebouwd. De huidige transportfiets is aan het begin van de 20e eeuw ontstaan. De transportfiets is een degelijk en stevig model, die te herkennen zijn aan de voordrager vooraan de fiets. Vaak is daar een rieten mand of een kratje op bevestigd, maar tegenwoordig worden ze ook gebruikt als tassendrager voor bijvoorbeeld schooltassen of boodschappen. De transportfietsen zijn erg comfortabel. Het stuur is breder dan bij normale fietsen en de banden zijn breder en dikker. Hierdoor heeft u een stuk minder last van hobbels of een slecht wegdek. Q.ouT fietsen heeft een breed assortiment met verschillende merken en kleuren.

Maten

Transportfietsen zijn in heren, dames en kinderen te verkrijgen. Wij als Q.ouT fietsen hebben vele verschillende maten vanaf 12 inch in het assortiment.

Remmen en versnellingen transportfietsen

Bij Q.ouT fietsen heeft u de keuze uit een transportfiets met terugtraprem, handrem of een combinatie van alle twee. Bij ons kunt u ook kiezen dat u een transportfiets met of zonder versnellingen wilt hebben.

Advies nodig?

Heeft u vragen over de keuze voor een transportfiets? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven u graag meer uitleg over de verschillende soorten fietsen en kunnen u adviseren over het type fiets dat bij u past met het juiste frame en wielmaat.

Vragen

Voor al u wensen en specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen op 0497385126 of stuur ons een mail naar info@qoutfietsenhapert.nl.