Gratis Verzending door België
Breed Assortiment
Veilig Betalen
Bestellen

franchise

PER DIRECT GEZOCHT: Enthousiaste ondernemers die een vestiging willen exploiteren met onze formule!

Na veel en hard werken zijn we klaar om een nieuw concept uit te rollen waar we trots op zijn.
Wij bieden u een mooie mogelijkheid om
in een dynamische en groeiende markt van fietsen te stappen! ( dames, heren, BMX, kinderen, elektrisch )
W
ij zijn op zoek naar potentiële franchise nemers

Onze voordelen:


- Een volledige eigen webshop en zonder eigen voorraad.
- Wij werken met een onafhankelijk erkend bureau die professionele trainingen en coaching geeft,
  U krijgt van ons alle hulp waar nodig is.
- We bieden een totaal pakket aan waar u direct mee aan de slag kunt voor een laagdrempelige
  prijs.
- wij blijven samenwerken als hechte organisatie en ondersteunen elkaar daar waar nodig is, ook
  zonder ervaring kunt u starten.

Voor meer vragen en voordelen neem gerust contact op met ons!


Familiebedrijf Q.ouT fietsen
Eigenaar/Directeur : G.Grandjean.P.C.
Kerkstraat 31
5392CA Nuland
Winkel:073 6898293
Mobiel:06 43842252
info@qoutfietsen.com

Droomt u van een eigen fietsenwinkel.

Q.ouT fietsen zal wat uitleg geven over hoe wij het doen en wat u van ons kunt verwachten.

Ondernemen is altijd een risico,dat staat vast, een risico kun je flink beperken bij Q.ouT fietsen. Hoe gaat alles in zijn werk, hieronder de uitleg.

U neemt contact op met ons filiaal in Nuland 073 6898293 of 06 43842252

Wij bieden u een uitnodiging aan voor een oriënterend gesprek, en om te kijken of u geschikt bent om een fietsenwinkel te starten met of zonder reparatie erbij.

Er wordt gewerkt op een klein oppervlak qua winkel (ongeveer 50 vierkante meter), dit om erg veel kosten te drukken, en u werkt zonder voorraad.

Zonder voorraad werken brengt erg veel voordelen met zich mee, denk aan opslag ruimte,verschillende verzekeringen,stookkosten,het schoon en bijhouden van deze extra ruimte,de hoge huur kosten,er zijn nog tal van op en aan merkingen te bedenken, al met al minder oppervlak bespaard flink.

Waar haalt u de voorraad vandaan voor uw inkopen,heel simpel achter het platform van Q.ouT fietsen, door een unieke inlog kunt u uit een groot assortiment uitzoeken wat u graag in uw winkel wilt hebben,en binnen 24 uur geleverd in uw winkel door Q.ouT zelf.

Q.ouT fietsen zet eenmalig de winkel voor u vol qua collectie fietsen plus onderdelen,het pand bestickeren plus alle reclame materialen behoren hier ook bij. spatbordstickers, bonnenboekjes om gelijk omzet te kunnen genereren, uw winkel staat dus kant en klaar.

Ook behoord er een heuse site bij waarvan u de voorpagina naar eigen zeggen mag invullen. U heeft op uw site een eigen Ideal met uw eigen zakelijke rekening, u hoeft Q.ouT fietsen hier niks van te betalen, alles wat u aan omzet heeft is van u. Uw site wordt hetzelfde met alles erop en eraan zoals deze www.qoutfietsenberingen.be ,ook verstrekken wij geheel gratis een domeinnaam voor u.

U heeft nooit meer het omkijken naar deze site en is altijd up to date. Zorgeloos gelijk omzet draaien via een fysieke winkel die van u is, plus een top site erbij met een super assortiment aan fietsen en onderdelen.

Een winkel plus een unieke site ofwel webshop is zeer gemakkelijk te realiseren, dit alles al met een micro krediet en via UWV instantie's, ook gemeentes staan er voor open. 50 plussers zijn ook van harte welkom en kunnen volledig aan de slag.

Wat is de verplichting die wij stellen, u koopt altijd in via het platform van Q.ouT fietsen en u verkoopt het tegen dezelfde prijzen die op uw site vermeld staan voor de klant, u zorgt dat u dezelfde service en garantie verleent zoals Q.ouT fietsen dat ook doet, u zet geen producten neer afkomstig van anderen bedrijven, u monteert keurig de fietsen in doos af, als u reparatie uitvoert wordt deze correct gedaan, een reparatie werkplaats levert een flinke omzet extra op, bij het niet kunnen repareren raden wij u aan om een technisch medewerker te raadplegen voor een samenwerking ofwel anders.

U leest dat een winkel starten met een super platform ofwel site,zeer voordelig is, iedereen kan starten. Wij vragen geen mega bedragen qua fee gebeuren, het is voor iedereen toelaatbaar.

Ook is het mogelijk om alleen een site af te nemen van ons, dit voor zeer lage bedragen.

Waarom vernoemen wij geen bedragen, dit behandelen wij vaak in een samenkomst omdat er meer mogelijkheden zijn, en dat scheelt in de fee.

Omdat wij een familiebedrijf zijn hechten wij veel waarden aan ons bedrijf's logo ofwel naam, en willen wij graag een goede reputatie behouden, u bent ons visitekaartje.

Uw winkel zal altijd gevonden worden door het platform van Q.ouT fietsen, u hoeft nooit meer te zorgen voor reclame, nooit meer mega dure kosten via Google.

Fietsen is een groeiende handel die nooit stopt en alleen maar meer wordt, neem het elektrisch rijden wat niet meer te stoppen is en maar door gaat, neem het ombouwen van gewone fietsen naar elektrisch wat steeds meer toeneemt, denk aan fietsplan voor bedrijven wat Q.ouT fietsen al klaar heeft liggen en het platform al aan kan en heeft, lease plan volledig up to date op uw site, alle verzekeringen afsluiten voor uw fiets die u maar kunt bedenken, elke dag goed gezien worden en goede verkopen realiseerd, een franchise om van te dromen, dat zonder mega bedragen.

Q.ouT fietsen is als enige in Nederland die zo'n platform in bezit heeft, en is tevens de uitvinder ervan, alles kunnen wij realiseren waar de markt al heel lang naar op zoek is, wij zijn vele stappen vooruit, en smeden al plannen om een tweede te bouwen (Q.ouT 2), nu instappen is werken op het grootste platform van Nederland en aan de toekomst.

Alle nieuwkomers bij Q.ouT fietsen krijgen alle hulp en zorg die maar geboden kan worden, ook indien nodig het leren van afmontage van fietsen en anderen artikelen. ook komen alle medewerkers en franchisenemers een keer per jaar bij elkaar, dit om kennis te maken met iedereen en een gezellige dag om heerlijk nieuwtjes en ideeën uit te wisselen.

Q.ouT fietsen is een familiebedrijf wat altijd sociaal is en rekening houd met mensen,

Ook fietsenwinkels die omgezet willen worden in Q.ouT zijn van harte welkom bij Q.ouT fietsen, contact opnemen Tel: 06 43842252 info@qoutfietsenberingen.be

Wilt u ondernemen in de fietsen branche, en wilt geen mega bedragen betalen, sluit dan aan bij Q.ouT fietsen en laat uw droom uitkomen.

Q.ouT fietsen Nuland

Directeur: G.Grandjean.P.C.

Kerkstraat 31

5392CA Nuland (s-Hertogenbosch)

Tel:073 6898293

Mb:06 43842252

E-mail: info@qoutfietsen.com

Website: www.qoutfietsen.com

Q.ouT fietsen is begonnen om meer filialen te openen in Nederland.

Ook in Spijkenisse komt een winkel van Q.ouT fietsen met precies dezelfde formule zoals alle zaken die opgezet worden.

Wat kunt u verwachten in Spijkenisse

Een uitstekende service met een groot assortiment aan fietsen en onderdelen

Ook reparatie service en onderhoud zal aan de orde zijn in Spijkenisse.

Heeft u een fiets gekocht in een ander filiaal van Q.ouT fietsen, dan kunt u bij elk filiaal terecht voor reparatie service en onderhoud, ook problemen die onder de garantie vallen kunt u terecht in elk filiaal.

De franchisenemers in Spijkenisse

De familie Tameris uit Spijkenisse heeft de stap genomen om een pracht zaak neer te zetten aan de Molenlaan 2 / 3201AG te Spijkenisse.

Het is een mooi gelegen pand net buiten het centrum van Spijkenisse.

Voor het pand ligt een prachtig water waar een fluisterboot vaart en voor toerisme erg aantrekkelijk is.

De twee nieuwe franchiseondernemers genaamd Marco en Corrie gaan hier een TOP zaak neer zetten, het kost enige moeite,maar dan staat er ook een bloeiende zaak en twee trotse ondernemers.

Q.ouT fietsen verkoopt Europese fietsen om zo een goede kwaliteit neer te zetten, dit zijn fietsen uit verschillende landen in Europa, de Duitse en Italiaanse fietsen zijn onze meest verkochte fietsen van een zeer goede kwaliteit.

Ook wordt er altijd goed gekeken naar de veiligheid van onze fietsen, deze kunnen wij 100% garanderen.

Alle fietsen van Q.ouT fietsen zijn met de beste materialen opgebouwd, zoals schakelsystemen van Shimano / Nexus / Sturmey archer / , verdere afwerking met Hesling en axa.

De E-bikes van Q.ouT fietsen

Q.ouT fietsen verkoopt op en top goede E-bikes met perfecte motoren en accu’s

Accu’s van bijna 500 watt en 13 Ah met een radius van 120 km eco stand.

Alle motoren zijn van Duitse Bosch en Bafang.

De mooiste modellen uitgevoerd in duurzaam aluminium,plus poeder coating voor een kras en stootvaste laklaag.

Ook het zitcomfort is zeker van TOP klasse te noemen.

Er is al een elektrische fiets bij Q.ouT fiets vanaf €999,-

BMX fietsen

Q.ouT fietsen is de specialist in BMX fietsen, wij hebben de Meybo BMX fietsen in ons assortiment waar in 2018 in de 14 jarige klasse, uit Nuland wereldkampioen mee is geworden.

Verder zijn er tal van andere grote merken bij Q.ouT fietsen te vinden op BMX gebied.

Ook kleding voor de BMX sport zijn te verkrijgen in alle filialen.

Q.ouT fietsen is zeer voordelig

Q.ouT fietsen is zeer voordelig voor de consument met wel een verschil van bijna 45% goedkoper.

Door een eigen import en een unieke inkoop kan Q.ouT de marge erg laag houden, zo wordt het fietsen erg aantrekkelijk voor jong en oud.

Q.ouT fietsen werkt met grote beursgenoteerde bedrijven om zo een prima prijs voor de klant te realiseren.

Wij blijven de beste in prijs kwaliteit service en een gegarandeerde garantie.

Q.ouT fietsen is de best beoordeelde fietsbedrijf in Nederland

https://www.places.nl/nieuws/insights/nieuwe-fiets-kopen-q.out-is-de-best-beoordeelde-fietsenwinkel/

De familie Tameris’’Marco en Corrie gaan dit prachtige concept neerzetten in Spijkenisse

Wij houden u op de hoogte van de grote opening van Q.ouT fietsen Spijkenisse.

Team Q.ouT fietsen

Hoofdkantoor : Nuland, N.Brabant.

Wilt u ook een franchise starten,neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Nuland. Zes dagen bereikbaar vanaf 09:00 uur

Q.ouT fietsen bouwt oude kloosterkapel om in een fietsenwinkel.

Q.ouT fietsen zet een oude kloosterkapel uit 1900 om in een fietsenwinkel.

Aan de Molenstraat 2 in Spijkenisse, dit volledig in het nieuwe concept van Q.ouT fietsen.

Bijna liggend in het centrum, zo,n 500 meter er vanaf” gaat Q.ouT fietsen een verrijking aan fietsen geven in Spijkenisse.

Alle modellen en alle onderdelen, reparatie en nog veel meer wordt daar gerealiseerd door twee hard werkende Spijkenissenaren.

De oude kloosterkapel dateert uit 1900’’in deze periode stond op deze plek een klooster waar nog alleen een kapel van over is gebleven.

Een Spijkenissenaar besloot om het laatste wat overbleef van het klooster op te kopen en te gebruiken als dump winkel.

Dit na jaren gebruikt te hebben besloot de Spijkenissenaar het te verhuren.

De franchisenemers van Q.ouT fietsen zagen hier een goed pand in, dit omdat het erg bekend is in Spijkenisse en iedereen het kent.

De eigenaar van de kapel besloot om er een grote scheepshoorn tegen de gevel aan te plaatsen, en zo nog meer herkenning aan te geven.

De oude kapel is niet meer weg te denken uit Spijkenisse.

Aan de binnen en buitenkant bevinden zich nog de oude ramen in de gotische stijl zoals het vroeger was.

Het geeft een warme indruk van deze nog overgebleven mooie kapel.

Langs de kapel is een rustig water waar een fluisterboot vaart voor toerisme.

Het is een druk bezochte straat waar Q.ouT fietsen gevestigd is.

Het aantal inwoners die Spijkenisse telt, staat nu op 72.600 mensen verdeeld over 56 buurten.

In de gehele gemeente Spijkenisse zijn 92 wijken en buurten,dit genomen met de omliggende dorpen.

Dit was natuurlijk de rede van Q.ouT fietsen om hier een mooi opvallend pand neer te zetten.

Er is in deze omgeving erg veel vraag naar kinderfietsen, deze zijn bijna niet te krijgen deze omgeving.

Q.ouT fietsen is specialist in kinderfietsen en beschikt over erg grote aantallen hiervan, dat in alle maten en modellen.

Q.ouT fietsen heeft de nieuwste trend op fietsgebied en voor elk kind de mooiste beleving van fietsen, elke droom van elk kind kunnen wij vervullen.

De locatie in Spijkenisse is een Top locatie om heel veel mensen te bereiken, en naar behoefte te kunnen leveren.

Er is heel veel gemotoriseerd verkeer in Spijkenisse, wat door velen als niet prettig ervaren wordt.

Veel meer mensen willen wij als Q.ouT fietsen op de fiets hebben om het straatbeeld vriendelijker te maken en milieu bewuster te krijgen.

Fietsen is een groene bezigheid om de leefomgeving leefbaar te houden.

Fietsen moeten betaalbaar zijn zodat iedereen op de fiets kan en dat het voor iedereen toereikend is naar ieders zijn portemonnee.

Q.ouT fietsen is toereikend en is 45% goedkoper dan waar u ook kijkt.

Wij als Q.ouT fietsen doen er alles aan om het fietsen voor iedereen betaalbaar te houden door een eigen import en een unieke inkoop.

Nu, in Spijkenisse kan er ook zeer voordelig gefietst worden op een wel zeer goede kwaliteit fiets, dat van Europese afkomst.

Kwaliteit staat bij Q.ouT fietsen erg hoog in het vaandel.

Ook de service en de garantie is uitstekend en op kwaliteit gericht.

Spijkenisse is een bruisende plaats van meer dan 72000 mensen, Q.ouT fietsen gaat los in Zuid holland, iedereen op betaalbare kwaliteit en met een gegarandeerde garantie en uitstekende service van Q.ouT fietsen Spijkenisse.

Team Q.ouT fietsen Nuland

Hoofdkantoor: Kerkstraat 31

5392CA Nuland

Op werkdagen en op zaterdag altijd bereikbaar : vanaf 09:00 uur 073 6898293

info@qoutfietsenspijkenisse.nl

www.qoutfietsenspijkenisse.nl

Ook voor alle informatie over franchise